Значення інформаційних технологій в інформаційно-аналітичній діяльності

Автор(и)

  • Вікторія Павлівна Савченко Маріупольський державний університет, м. Київ

Анотація

Зовнішніми ознаками інформаційного суспільства є значне зростання і концентрація інформаційних продуктів у всіх сферах суспільного життя та широке використання інформаційно-комунікаційних технологій.
Під інформаційною технологією маємо на увазі комплексну систему методів і способів збору, передачі, накопичення, обробки, зберігання, подання і використання інформації. Водночас обсяг автоматизації та тип і характер використання технічних засобів залежить від характеру конкретної технології.

Посилання

Варенко В. Методичний аспект створення інформаційно-аналітичних документів: аналіз, технології, проблеми. Вісник Книжкової палати. 2015. № 3. С. 46–48. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vkp_2015_3_15

Лисенко Т. Сучасний стан і провідні тенденції у роботі українських інформаційних центрів на основі аналізу контенту веб-сайтів. Український журнал з бібліотекознавства та інформаційних наук. 2022. № 9. С. 148–163.

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-03-02

Як цитувати

[1]
Савченко , В.П. 2024. Значення інформаційних технологій в інформаційно-аналітичній діяльності. Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері. (Бер 2024), 52-54.

Номер

Розділ

СЕКЦІЯ 2. ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВ