Інноваційні інструменти інформаційної діяльності фабрик думок - Олійник , Ірина Віталіївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2026)
Розглянуто інноваційні інструменти інформаційної діяльності фабрик думок. Зроблено наголос на переході від традиційної аналітики до міждисциплінарної взаємодії, ігрового моделювання, візуалізації даних. Обґрунтовано роль молодіжного потенціалу та гнучкого фінансування у процесі перетворення аналітичних осередків на інноваційні платформи суспільного впливу.