Аналіз ефективності цифрових комунікацій у формуванні бренду закладу вищої освіти - Карпенко , Анна Сергіївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2026)
Досліджено роль цифрових комунікацій у формуванні бренду закладів вищої освіти на прикладі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Проаналізовано ефективність сайта і соціальних мереж як інструментів підвищення конкурентоспроможності, залучення абітурієнтів та створення іміджу інноваційного закладу освіти. Акцентовано на важливості мультимедійного контенту й аналітики для зміцнення репутації в умовах цифровізації освіти.