Захист архівних документів в умовах воєнних загроз - Савенко , Софія Віталіївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2026)
У роботі розглянуто проблему захисту архівних документів в умовах воєнних загроз. Проаналізовано основні ризики та заходи їх подолання, зокрема цифровізацію, евакуацію та міжнародну співпрацю. Обґрунтовано значення архівів для збереження історичної пам’яті та національної ідентичності.