Організація ефективного інформаційного забезпечення вебресурсу - Присяжнюк , Карина Віталіївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2025)
У статті розглядаються основні аспекти створення ефективного контенту для вебресурсів, що сприяє покращенню їх видимості в пошукових системах. Описано ключові принципи, як-от визначення цільової аудиторії, оптимізація структури контенту, забезпечення унікальності та актуальності матеріалів. Зокрема, акцентовано на важливості динамічного контенту, використанні інтерактивних елементів та забезпеченні технічної оптимізації, що сприяє підвищенню залученості користувачів. Окремо обговорено роль аналітичних інструментів, як-от Google Search Console, Google Analytics, Ahrefs та Semrush, для контролю ефективності контенту. Підкреслено важливість регулярного оновлення та адаптації контенту до вимог пошукових систем для досягнення високих результатів у цифровому середовищі.