Гейміфікація як метод визначення кандидатури у рекрутингу - Нечитайло , Анна Юріївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2025)
У дослідженні окреслено поняття гейміфікації як одного з методів залучення кандидатів у процесі рекрутингу, його переваги та головні аспекти застосування, приклади використання у провідних компаніях.