Особливості інформаційно-комунікаційного забезпечення інтернет-провайдера - Буга , Ярослав Олексійович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2025)
Розглянуто питання інформаційно-комунікаційного забезпечення інтернет-провайдера, його особливості, функції, завдання та складові елементи. Визначено напрями оцінювання ефективності інформаційно-комунікаційної діяльності інтернет-провайдера.