Теоретичні основи модернізації сучасної бібліотеки як відкритого простору - Чурікова , Валерія Олегівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2025)
У тезах розглядаються теоретичні основи модернізації сучасної бібліотеки як відкритого простору, орієнтованого на задоволення потреб громадян в умовах цифрових трансформацій. Сучасні бібліотеки еволюціонують під впливом двох основних світоглядних парадигм – традиціоналістичної та нової.