Роль технологій штучного інтелекту в управлінні підприємством - Черніхевич , Ольга Вікторівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2025)
Розглянуто розвиток та впровадження технологій штучного інтелекту в бізнес-процеси підприємств. Проаналізовано історичні етапи розвитку ШІ, його значення в управлінні, перспективи інтеграції та виклики цифрової трансформації.