Комунікація як стратегічний ресурс ЗВО: імідж, довіра, результат - Левченко , Світлана Олександрівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2025)
У дослідженні презентовано поняття комунікації як одного з основних чинників формування позитивного іміджу закладу вищої освіти, важливість отримання довіри від учасників освітнього процесу і доведено важливість побудови та реалізації комунікаційних стратегій.