Інтернаціоналізація вищої освіти: основні підходи та можливості - Присяжнюк , Карина Віталіївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У роботі висвітлюються основні підходи та можливості інтернаціоналізації вищої освіти, зокрема: навчання за кордоном, мовне стажування, наукове стажування. Представлено аспект комерціалізації як можливість адаптації освітніх програм до ринкових потреб та вимог. Визначено підхід гомогенізації як можливість стандартизації навчальних програм з метою їх уніфікації та відповідності міжнародним стандартам якості.