Стратегічне управління як інструмент забезпечення сталого розвитку культурного сектору міста - Шовдра , Мар’яна Володимирівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У досліджені розглядається важливість стратегічного управління для розвитку культурного сектору міста. Висвітлено ключові аспекти, які варто враховувати під час розробки стратегій. Зазначено, що стратегічне управління відіграє ключову роль у досягненні сталого розвитку культурного сектору, що сприяє як соціальному, так і економічному піднесенню міста.