Хейтинг та його види в соціальних мережах - Полюхович , Вероніка Володимирівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У роботі розглянуто хейтинг у соціальних мережах як серйозну проблему, що потребує уваги і дій громадськості. Виокремлено ознаки хейтингу, що мають вигляд агресивних коментарів і публікацій, спаму, розповсюдження дезінформації, нападів, образливих мемів та фото, створення фальшивих акаунтів та розголошення особистої інформації. Наведено способи протидії хейтингу.