Сучасні стратегії мотивації та стимулювання трудової діяльності персоналу в комунікаційній системі підприємства - Петровська , Олена Миколаївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У сучасному бізнес-середовищі ключовим фактором успіху є ефективна комунікаційна система підприємства, що сприяє обміну інформацією як всередині компанії, так і з зовнішнім середовищем. Зазначається необхідність розвитку стратегій мотивації працівників у контексті цієї системи для досягнення бізнес-цілей та підтримки конкурентоспроможності підприємства. Висвітлюється роль мотивації у досягненні результатів і важливість ефективного обміну інформацією. Розглядається значення комунікацій для управління, підкреслюється їх вплив на рішення керівництва та співпрацю між працівниками. Наводяться стратегії мотивації, спрямовані на підвищення продуктивності та задоволеності персоналу. Розглядаються можливі виклики та перешкоди, пов’язані зі впровадженням комунікаційної системи, та поради щодо їх подолання.