Сучасний стан використання інформаційно-комунікаційних технологій у PR-діяльності підприємств - Палецька , Альона Олегівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У дослідженні висвітлено актуальні питання та перспективні напрями розвитку використання ІКТ у PR-діяльності, що стане корисним як для фахівців у галузі комунікацій, так і для підприємств, які прагнуть зайняти передові позиції на ринку.