Роль бібліотек у формуванні медіаграмотності населення - Слободянюк , Ангеліна Олександрівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У тезах розглянуто роль бібліотек у формуванні медіаграмотності населення в умовах інформаційної війни. Досліджено сучасні виклики для України в галузі інформаційної безпеки, визначено ключові навички, якими повинні володіти бібліотекарі для здійснення ефективної роботи із ЗМІ. Розглянуто основні напрямки медіаосвітньої діяльності бібліотек та приклади її реалізації