Сучасне спеціалізоване обладнання для оцифрування архівних документів - Кириленко , Олена Володимирівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У дослідженні висвітлено питання сучасного спеціалізованого обладнання для оцифрування архівних документів, розглянуто основні типи обладнання, їх технічні характеристики, переваги та недоліки, проведено порівняльний аналіз різних моделей обладнання на ринку та їх можливостей. Результати дослідження допоможуть визначити оптимальний вибір обладнання для оцифрування архівних документів з урахуванням потреб конкретної організації.