Специфіка бібліотечно-інформаційних послуг у бібліохабах - Ворона , Вікторія Олександрівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У дослідженні розглядаються основні складники сучасних бібліотечно-інформаційних послуг, які сприяють доступу до знань, освіті, культурному розвитку та соціальній інтеграції.