Цифровізація архівів та діловодства в Україні: стан, проблеми та перспективи - Гурська , Дар’я Андріївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Актуальність теми обумовлена все більшою потребою в цифровізації архівних фондів та процесів діловодства. Створення електронних архівів допоможе розв’язати проблеми зберігання і доступу до документів.