Роль вебсайта в рекламі та промоції салону краси - Миголь , Яніна Василівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У тезах розглядається роль вебсайта в успішній діяльності салону краси. Надаються приклади та поради щодо ефективного використання вебсайта для реклами та просування, зокрема це SEO-просування, акції та спеціальні пропозиції, зворотна комунікація, публікації в блогах та соціальних медіа, а також можливість онлайн-бронювання та мобільну версію сайта.