Сучасні no-code-платформи автоматизації бізнес-процесів - Марценюк , Валерія Валентинівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У роботі розглядаються сучасні no-code-платформи як потужний інструмент для автоматизації бізнес-процесів. Автор акцентує на тому, що використання no-code інструментів сприяє поліпшенню комунікації між учасниками навчального процесу та ефективному прийняттю управлінських рішень.