Офіційний сайт ЗВО як засіб його реклами - Копилов , Борис Олегович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У дослідженні розглядається роль вебсайта закладу вищої освіти та його функції у рекламі вишу.