Актуальні питання діяльності сучасних музеїв - Коваль , Оксана Сергіївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Дослідження присвячене діяльності музеїв як одних з основних інститутів культури в сучасному світі. Акцентується на впровадженні цифрових технологій, розширенні сфери надаваних послуг музейних установ, зокрема використання технології ефективного управління колекціями шляхом цифрової каталогізації й архівування, створення віртуальних музеїв.