Створення моделі за допомогою методу Монте-Карло - Зуєва , Наталія Юріївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Ця робота присвячена створенню моделі з використанням методу Монте-Карло, який є потужним інструментом для аналізу різноманітних систем та явищ. У роботі розглядаються основні принципи методу Монте-Карло та його застосування у створенні математичних моделей. Визначаються переваги та обмеження цього методу, порівняно з іншими підходами.