Способи популяризації інтернет-магазинів у соціальних мережах - Деркевич , Ірина Володимирівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Розглянуто питання рекламування інтернет-магазинів у соціальних мережах, що дає змогу компаніям залучати нових клієнтів, збільшувати продажі, підтримувати бренд; визначено ефективні методи і стратегії популяризації магазинів у соціальних мережах із метою охоплення більшої цільової аудиторії.