Актуальність процесів коучингу на підприємстві - Воронцова , Анна Олександрівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У дослідженні розглянуто вплив коучингу на ефективність управління та розвиток персоналу у сучасному бізнесі. Обґрунтовано, що застосування коучингу сприяє реалізації потенціалу працівників та досягненню їхніх професійних і особистих цілей. Проаналізовано вплив коучингу на розвиток персоналу, процеси управління та культуру організації, виявлено, що цей підхід сприяє підвищенню продуктивності та конкурентоспроможності підприємства.