Трансформація змісту державних стандартів України щодо оформлення реквізитів документа - Шафранова , Дар’я Дмитрівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
У статті досліджено еволюцію стандартів оформлення документів за 50 років під час порівняння ДСТУ 4163:2020 з ГОСТ 1973 року. Виявлено суттєві відмінності, пов’язані з переходом від машинного до комп’ютерного друку до впровадженням електронного документообігу та зміною вимог до шрифту, інтервалів, абзаців, бланків, підписів та табуляції. Показано різницю між машинним та комп’ютерним оформленням.