Принципи прогнозу інформаційних подій і процесів в аналітичному документі - Куркуріна , Наталя Євгенівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Висвітлено принципи прогнозу інформаційних подій і процесів в аналітичному документі. Визначено, що прогноз надає інформацію для вибору оптимального рішення. Доведено, що прогнозування інформаційних подій і процесів є важливим елементом аналітичної роботи, оскільки допомагає організаціям планувати стратегії та приймати зважені рішення.