Поняття, структура та ознаки вебсайту - Федоренко , Анастасія Юріївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
На порозі XXI ст. організація ефективного управління робочими процесами у різних сферах життєдіяльності суспільства неможлива без використання сучасних інформаційно-комп’ютерних технологій. Особлива роль у цьому процесі належить глобальній мережі Інтернет, яка є інтерактивним засобом масової комунікації та формує віртуальну реальність, що є складовою діяльності інтернет-суспільства. Одним із невід’ємних елементів функціонування мережі Інтернет є вебсайти, які забезпечують належний комунікаційний процес між всіма учасниками віртуального простору.