Документаційне забезпечення управління закладів загальної середньої освіти України І–ІІІ ступенів - Церковна , Софія Вікторівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Документування управлінської діяльності та організація роботи зі службовими документами є однією із основних складових діяльності закладів загальної середньої освіти І–ІІІ ступенів. Процеси, що задіяні в забезпеченні інформацією управління, називають документаційним забезпеченням управління. На основі документаційного забезпечення вирішується низка управлінських питань, проблем нагального вирішення, прийняття та документування управлінських рішень.