Особливості електронного документообігу у роботі з документами, що містять таємну інформацію - Липова , Святослава Василівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Електронний документообіг – це сукупність процесів створення, оброблення, правлення, передавання, одержання, зберігання, використання та знищення електронних документів, які реалізуються із застосуванням перевірки цілісності та, у разі необхідності, з підтвердженням факту одержання таких документів. Електронний документообіг є життєвим циклом електронних документів в організації, починаючи від їх отримання, проходження в підрозділах зі зміною стану і закінчуючи списанням в архів. Під документообігом розуміють рух документів від моменту складання їх на конкретному підприємстві, або одержання від інших підприємств, до здачі в архів після опрацювання та систематизації.