Роль блогерства в популяризації бібліотечних установ - Перчишин , Мар’яна Володимирівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Мета нашої роботи – схарактеризувати шляхи застосування Instagram та Youtube для збільшення кількості читачів і популяризації діяльності книгозбірень.