Оцінка ефективності комунікаційного процесу підприємства - Скрильова , Марія Андріївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Ефективність комунікаційно-інформаційних процесів і створений комунікаційний клімат впливають на організацію довгострокових партнерських відносин з учасниками ринку, підвищуючи його конкурентоспроможність та ефективність всього підприємства. Тому своєчасний аналіз комунікаційного процесу дає можливість виявити слабкі сторони та зменшити або нівелювати їх негативний вплив на відносини з партнерами, вплинувши в такий спосіб на економічну ефективність бізнесу.