Особливості формування особистого бренду в мережі «Інстаграм» - Блажієвська , Тетяна Петрівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Поняття бренду та його формування привертає все більше уваги науковців і широкої аудиторії, адже з цим суспільство зіштовхується щодня. Доступ до глобальної мережі «Інтернет», наявність різноманітних соціальних мереж, месенджерів та додатків для спілкування зумовило величезний ажіотаж навколо блогерства. Попри те, що значна частина користувачів соцмереж регулярно взаємодіє з інфлюенсерами, все ще залишається багато невизначеності щодо поняття особистого бренду, ролі соціального медіамаркетингу у формуванні та просуванні персональних брендів. Отже, основною метою дослідження є визначення характеристики формування особистого бренду у мережі «Інстаграм».