Переваги використання файлообмінних сервісів на підприємствах - Погоріла , Юлія Володимирівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Кожне підприємство незалежно від спеціалізації обирає той файлообмінний сервіс, який містить потрібні функції, вирішує поставлені перед підприємством завдання, спрощує документообіг всередині та зовні не лише окремого підприємства, а й підприємств-партнерів загалом у процесі обміну документами під час здійснення підприємницької діяльності. Особливо актуальним питання є для тих суб’єктів підприємницької діяльності, які до військового втручання не досліджували переваги файлообмінних сервісів і, як наслідок, втратили велику кількість інформації. Вони потребують оновлення ділових процедур для убезпечення цінної інформації у майбутньому