Документування діяльності національної поліції - Скопецька , Лілія Ігорівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Поліція здійснює функції нормативно-правового регулювання і забезпечує виконання основних завдань із різних напрямків діяльності opгaнiв внyтpiшнix cпpaв, визначених державною структурою і необхідних для реалізації державного управління. Процес управління передбачає отримання, зберігання й опрацювання різноманітної інформації, що здебільшого фіксується у вигляді службових документів. З огляду на це значущим складником в апараті управління є діловодство – практична діяльність із документування й організації робіт із документами.