Тимбілдинг як важливий інструмент внутрішньої комунікації колективу - Сологор , Олексій Михайлович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Важливим складником управління персоналом, що потребує професійного підходу, є формування колективу, команди однодумців. Адже взаємовідносини в команді впливають не тільки на емоційний стан кожного співробітника, а й на загальну ефективність роботи колективу. Саме тому керівнику необхідно налагодити ефективну комунікацію всередині колективу, тримати ситуацію під контролем та вчасно використовувати дієві інструменти для роботи з командами.