Способи конструктивного вирішення конфліктів організації - Лихогляд , Ангеліна Ігорівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Актуальність питання вирішення конфліктів у робочому колективі позначає їх неминучість, але не завжди негативний прояв. Застосування конструктивних способів вирішення конфліктів може допомогти зберегти гармонійні відносини між співробітниками та підвищити продуктивність праці організації. Управління конфліктом передбачає організаційні заходи щодо запобігання конфлікту і переконання сторін запобігти такої.