Мобінг на робочому місці: захист прав працівників - Круць , Юлія Олександрівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Тема мобінгу в організації є важливою для дослідження, оскільки це вважається однією з головних проблем сьогодення у колективах різних країн світу. Мобінг, або ж булінг на робочому місці – це форма психологічного насилля, психологічний терор, тиск, цькування співробітниками свого ж колеги.