Сучасна бібліотека як соціокультурний хаб - Нікішов , Віталій Олександрович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Важливим аспектом ефективного використання соціальних мереж для просування заходів є розробка стратегії публікування новин та взаємодії з аудиторією. Бібліотеки повинні ретельно планувати свої публікації, враховуючи особливості кожної платформи, інтереси та потреби користувачів відповідно до наявного медійного й культурного контексту. Наприклад, використання відео- та фотоконтенту може бути особливо привабливим для молодіжної аудиторії на платформах Instagram та TikTok.