Бізнес-симуляція: «Університет у смартфоні» - Яворська , Юлія Леонідівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Метою роботи є визначення можливостей підвищення ефективності та результативності освітнього процесу у ЗВО за допомогою впровадження бізнес-симуляції.