Місце чат-ботів у системі управління сучасним підприємством - Поліщук , Діана Михайлівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
В умовах сьогодення прогресу науки наша увага розсіюється, адже майже щодня в інформаційному просторі з’являються інсайти та відомості про здійснення вченими нового відкриття чи започаткування технології. Проте одна новація викликала загальний інтерес громадськості, а саме презентація ChatGPT від OpenAI.