Актуальні можливості офісних застосунків для розробки документаційного забезпечення управління - Мануйлович , Марина Валеріївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Метою роботи є визначення актуальних можливостей офісних застосунків для розробки документаційного забезпечення управління.