Історія виникнення та розвиток проєкційного обладнання - Кирильчук , Максим Миколайович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2024)
Проєкційне обладнання стало значним кроком у передачі зображень іншим людям. Історія його виникнення має практичне спрямування і пов’язана з розвитком технологій відображення зображень, починається з 17 століття.