Аналіз ринку інформаційних продуктів і послуг - Міщенко , Данило Юрійович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2026)
У тезах досліджено структуру ринку інформаційних продуктів і послуг м. Кременчука, визначено основні сегменти та тенденції розвитку. Особливу увагу приділено ролі цифрових технологій та практичним прикладам функціонування локального ринку.