Сучасні тенденції використання онлайн-платформ рекрутингу в умовах цифровізації ринку праці - Головко , Анна Анатоліївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2026)
Узагальнено підходи до використання онлайн-платформ у рекрутингу в умовах цифрових трансформацій ринку праці. Визначено їх функціональну роль у забезпеченні ефективної взаємодії між роботодавцями та кандидатами. Розглянуто основні види платформ і проаналізовано специфіку їх застосування в сучасній практиці найму.