Впровадження інновацій у процеси інформаційної діяльності (на прикладі застосунку «Дія») - Васильчук , Дарія Валеріївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2026)
Досліджено трансформацію інформаційної діяльності та електронного документообігу під впливом цифрових інновацій на прикладі застосунку «Дія». Розкрито зміну сутності документа, особливості управління даними та перспективи розвитку цифрових інформаційних систем.