Соціальні мережі як сучасна комунікаційна платформа освітніх установ - Площик , Наталія Миколаївна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2025)
У роботі досліджено роль соціальних мереж як сучасної комунікаційної платформи освітніх установ. Визначено їх освітній потенціал, функціональні можливості та тенденції розвитку. Розглянуто перспективи використання соціальних мереж у трансформації традиційних освітніх підходів і розвитку цифрового освітнього простору.