Agile-інструменти в інформаційно-комунікаційних системах підприємства: оптимізація управління проєктами - Круць , Юлія Олександрівна (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2025)
У дослідженні розглядаються сучасні Agile-інструменти, їх роль в управлінні проєктами та вплив на ефективність командної роботи. Проаналізовано можливості інтеграції з іншими системами, автоматизації процесів і гнучкість налаштувань, що дає змогу підприємствам оптимізувати робочі процеси, покращити комунікацію та підвищити конкурентоспроможність.