Оптимізація управлінських рішень суб’єктів господарювання за допомогою моделей генеративного штучного інтелекту - Кильницький , Олександр Іванович (Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері, 2025)
Генеративний штучний інтелект (ГШІ) трансформує управлінські процеси в бізнесі, сприяючи автоматизації, аналітиці та стратегічному плануванню. Його впровадження створює нові можливості, але потребує обережності та ретельності.